Lina & Ion engagement

   Nu e secret pentru nimeni că eu iubesc fotografia. Poate nu toți știu, dar eu, din când în când, organizez sesiuni foto personale, ale mele, pentru suflet, le fac așa cum vreau eu și pentru asta, clar, am nevoie de oameni în calitate de modele. Deseori lucrez cu modele profesioniste, însă totul depinde de idee. Când am nevoie de cuplu, nici un model profesionist nu va reda emoțiile adevărate de dragoste. Din această cauză sunt deseori în căutare de cupluri (ca să nimeriți peste un următor MODEL CALL, urmăriți pagina de facebook). În acest caz concret, nu am căutat cuplu mult timp, ci am apelat la mirii mei de anul viitor. O pereche foarte simpatică, mi-au plăcut din prima. După o săptămână de discuții despre ținutele potrivite, am organizat sesiunea foto, care a avut loc într-o zi foarte caldă de noiembrie.
    Ah, timpul de afară toamna asta a fost minunat! Acum decembrie la fel e cald și sunt șanse bune de a organiza sesiuni foto de așa gen!

   Timp de 2.5 ore am reușit să fac atâtea fotografii (cu 2 ținute diferite), încât am decis să împart sesiunea foto în 2 părți. A doua va fi și cu un video making of, pe care cu siguranță îl voi putea folosi ca exemplu pentru toate cuplurile mele viitoare, despre cum să pozezi natural pentru așa un rezultat minunat.

   Mersi Lina și Ion pentru energia pozitivă din ziua ceea!