4/8/16 - a day to celebrate!

  Toată istoria noastră a început demult, cu prima noastră întâlnire la un concert rock, unde Dima a ieșit în așa numita scenă, pentru prima dată, cu formația în care atunci a fost toboșar. Apoi a urmat o vară de SMS-texting (pentru că internet mobil pe atunci nu exista în Moldova :D ), apoi prima întâlnire, excursie la Zoo și primul sărut -- data care, până la căsătorie, a fost sărbătorită anual, să ținem cont câți ani suntem împreună.

   În una din călătoriile noastre, când eram pe cel mai înalt punct din Verona (și eu nu am îm vedere balconul Juliettei), în toamna anului 2014, Dima mi-a făcut o supriză chiar neașteptată - cerere în căsătorie. Prima mini-reacție a fost mirare, apoi am râs aproape isteric și am zis 'da' :)

 

  După un an de relaxare, ne-am amintit că nu ar fi rău să alegem data nunții. Știam exact că vreau să aibă loc în luna August și în aer liber. Când am deschis calendarul meu de lucru, mi-am dat seama că am rezervat prea multe nunți pentru august deja, și că nu a rămas nici o zi liberă în weekend, nu în post, în care Villa Drago nu are alte rezervări. Alegerea a fost 4 August 2016 (ceea ce ne-a plăcut: 4-8-16), o zi de joi, în care ne-au fost alături toți cei mai dragi.

 

   Marea întrebare pe care o primeam atunci și o mai aud și acum: cine e fotograful?!  Alegerea fotografului a fost una de scurtă durată, doar din a doua încercare am găsit fotograful care ne-a fost alături și cărui îi mulțumesc mult pentru străduința pe care a depus-o. Serghei nu mi-a fost prieten și nici măcar cunoscut. Prima dată l-am văzut la semnarea contractului și am scăpat de orice griji, deoarece am avut totală încredere în el. Desigur, îl recomand fără îndoială.

   Pregătirile serioase au început prin luna Mai, când am decis definitiv cum vreau să fie invitațiile noastre, de care personal m-am ocupat.

   Noi nu am avut decor la nuntă, Villa Drago e destul de frumoasă în sine. De toate detaliile mici din decor, ne-am ocupat noi. Luminițile le-am confecționat special după mărimile necesare, suportul pentru tort e tăiat dintr-un nuc bătrân de la vila noastră, cutiuța pentru inele -- dintr-un măr. Primul nostru 'family bank', creat de Bray's, e minunat! exact așa cum am vrut. Florile de pe mese și buchetul meu: Flower Power

   Cred că sunt una dintre acele 0.5% de mirese care nu a fost la nici un salon de mariaj să încerce vreo rochie. Rochia mea a fost cusută după un model găsit pe net, care mi-a plăcut. Partea de sus era croșetată manual la comandă, exact pe mărimea mea. Accesoriul de păr confecționat de Biano, la fel după model propriu. Makeup/ aranjare păr: Cosniceanu Daniela.

Costumul lui Dima l-am luat de la Ted Lapidus, după multe alte magazine care ne dezamăgeau.

 

   Eram destul de calmă, pentru o mireasă care nu are organizator de nuntă, însă am făcut o greșeală că m-am înscris la makeup/ hair la 13:00, ar fi minunat dacă începeam cu o oră mai devreme. Din această cauză am venit un pic ma târziu decât planificam să vin să aranjez ultimile detalii din decor. Era funny cum eu alergam printre mese și aranjam locurile fiecărui invitat, iar Dima amenaja foișorul cu luminițe - loc pentru înregistrarea căsătoriei. Apoi a urmat atacul de panică, care îl are fiecare mireasă la un moment dat, cât de mic nu ar fi el. La mine s-a manifestat prin faptul că mi-am șters aproape tot makeup-ul, deoarece nu mă recunoșteam în oglindă, eu, persoana care se machiază o dată pe an. M-a salvat pudra cu care am îndreptat tenul feței puțin și eram gata să ies să întîmpin invitații, iar când i-am văzut, mi-au zburat toate grijile și au rămas doar emoții pozitive :)

   Una din cele mai importante și indiscutabile momente din organizarea nunții a fost dezicerea de orice tradiție moldovenească. Nici un colac nu s-a cumpărat, nici o persoană nu a fost impusă să vorbească la microfon (toate cuvintele frumoase au rămas în cartea pentru urări), nici un naș nu a fost prezent la nuntă și, nu aveți idee, cât e de minunat să ai o nuntă lejeră, în stil european, cu un cover band de excepție: Karafizi & The Roof , cu un moderator super fain: Misha a.k.a. Mc Mike și toate acestea sub aer liber plin de răcoarea serilor de august.

 

   O surpriză pentru toți a fost prestația formației HusBand (de la husband - soț, denumire formală pentru seara noastră :D ), unde Dima a fost în rol de toboșar și mai este și în prezent, defapt. Băieții, cu o domnișoară la vocal, au cântat timp de o oră coveruri la hit-uri din adolescența noastră, la trei dintre care a fost și Mc Mike la vocal, și această prestație a fost motivul pentru care am stat 2 zile de după nuntă în pat, să scap de durerea plăcută a mușchilor))

 

am petrecut o seară minunată! cea mai tare nuntă la care am fost :) Mulțumesc tuturor pentru atmosfera creată <3

p.s. va urma și un filmuleț mic curând