În Berlin am stat 4 zile și aș zice că ne-a fost destul. Da, eu aș mai sta acolo, dar 4 zile a fost suficient ca să simți orașul. Noi am stat în partea de vest (așa numit sector american, pe când partea de est aparținea URSS). Puncte turistice sunt mai multe în partea de est, dar clădirile sunt mai puțin frumoase, așa, din câte am reușit să vedem noi.

   Berlin e un oraș strict, serios, ca orice capitală, defapt. Nu e așa de liber și ușor ca Barcelona, de exemplu. E un oraș rece ca și atmosferă, nu mă prea trage înapoi, dar Dima zice că ar mai vrea să venim.

  Aproape nu ne-am folosit de transport public, în nici un oraș ne străduim să o facem (ok, Lisabona a fost o excepție). Idea de a vizita un oraș în viziunea mea e asta, rucsac în spate și fără trasee turistice stabilite din timp. Îmi place să cunosc orașul fiind deja acolo, nu de acasă din internet.

 

   Noi am filmat, se presupunea ceva de genul unui vlog, dar...pff...nu e despre mine asta))  Credeam că am filmat mai mult, dar în timpul montării am văzut că defapt nu am din ce face un vlog informativ. Nu e așa de simplu asta cum credeam.

 

  Fotografiile de mai jos sunt 70% făcute cu smartphones, 20% cu Canon G7X MkII și 10% cu Canon 5DmkII. Am zis că gata, ajunge să duc în spate acest aparat foto enorm! optat pentru unul mai mic, dar care oferă un rezultat tare bun (din review-uri).